Ninaxxxwikaviz
Ninaxxxwikaviz
Matematyka
Rozwiązane
Uzasadnij wzór
(a - b) 2 = a 2 - 2ab + b2
Odpowiedź :
CzystyGeniuszviz
CzystyGeniuszviz
Odpowiedź:
(a-b) 2 = (a-b) • (a-b) = a2- ab - ab +b2 = a2 - 2ab + b2
Answer Link
ZOBACZ WSZYSTKIE ODPOWIEDZI ( 78+ )
Viz Inne Pytanie
246. Wykresom Którego Wyrażenia Jest Prosta? A F(x) = -1/2x +2 B F(x) = 3x^2 – 2 C. F(x) = 2/x D F(x) = X^2 .
"maska Historyczna” I Jej Funkcja W Powieści.
(16/12-9/15):47/30+1/4 Ile To Się Równa?
Plis Na Dzisiaj Plis Daje Naj Plisss
Proszę Ktoś Pomoże?zad 2
5 Informacji O Okupacji Polski Przez Niemiec(najważniejsze)
Na Których Rysunkach Przedstawiono Trójkąty Przystające ? Uzasadnij Odpowiedź Powołując Się Na Odpowiednią Cechę Przystawiania Trójkątów
Wymień Wszystkie Instytucje Krajowego Systemu Ratowniczo Gaśniczego Oraz Ich Zadania
Wyjaśnij Różnicę Pomiędzy Rynkiem Producenta A Rynkiem Konkurenta.
Położenie Azji- Ukształtowanie Terenu, Płyty Litosfery Na Których Leży Azja, Trzęsienia Ziemi, Rowy Oceaniczne