Odpowiedź :
sprawdzam A
|-2-(-5)|=|3|=3
|-2-1|=|-3|=3 tu się zgadza
sprawdzam B choć już nie trzeba
|-2-0|=2
|-2-2|=4 nie zgadza sie bo usza być takie same
sprawdzam C choć już nie trzeba
|-2-(-4)|=|2|=2
|-2-4|=|-6|=6 nie zgadza sie bo usza być takie same
sprawdzam D choć już nie trzeba
|-2-(-3)|=|1|=1
|-2-(-4)|=|2|=2 nie zgadza sie bo usza być takie same
|-2-(-5)|=|3|=3
|-2-1|=|-3|=3 tu się zgadza
sprawdzam B choć już nie trzeba
|-2-0|=2
|-2-2|=4 nie zgadza sie bo usza być takie same
sprawdzam C choć już nie trzeba
|-2-(-4)|=|2|=2
|-2-4|=|-6|=6 nie zgadza sie bo usza być takie same
sprawdzam D choć już nie trzeba
|-2-(-3)|=|1|=1
|-2-(-4)|=|2|=2 nie zgadza sie bo usza być takie same